Florentina Stamate
Bucuresti
Ca proprietar am fost foarte multumita de colaborarea cu domnul Ivanus. Dumnealui s-a comportat cu profesionalism pe toata durata colaborarii si mi-a recomandat pentru inchiriere persoanele potrivite. Ii multumesc si il recomand cu incredere.
Oktal Sinergie SRL
Bucuresti
Recomandam serviciile Baesu pentru oricine cauta un consultant imobiliar conectat la realitatile pietei bucurestene.
Florin Stegarescu
Bucuresti
Am colaborat cu domnul Mitu si am reusit sa vand apartamentul. Felicitari pentru promtitudine si profesionalism
Berbece Daniel
Bucuresti
Aveam nevoie urgenta de bani datorita unui incident neprevazut si totodata neplacut care s-a petrecut in familia mea. Pe aceasta cale tin sa va multumesc deoarece ati reusit sa ma ajutati sa-mi vand rapid garsoniera din Berceni. Va multumesc!
Stefanescu Georgiana
Bucuresti
Multumesc doamnei Dorina Suciu pentru profesionalismul, rabdarea si obiectivitatea pe care le-a demonstrat in colaborarea noastra. Doamna Suciu are capacitatea de a intelege in detaliu dorintele clientului si de a propune solutii diverse pentru a raspunde acestor dorinte. De asemenea, pe parcursul colaborarii noastre a dat dovada in mod constant de promptitudine, punctualitate si adaptabilitate. Inca o data, multumesc!
Bogdan Teodorescu
Bucuresti
Colaborarea cu Baesu Imobiliare a fost excelenta, fiind bazata pe seriozitate, punctualitate si o selectie atenta a proprietatilor din portofoliu. Am gasit aici oferte de calitate pentru bugetul meu. Va voi contacta pe viitor pentru alte tranzactii!
Punand la dispozitie formularul de mai jos, avem nevoie sa va exprimati parerile dumneavoastra legate de
colaborarea cu noi.

 

Numele dvs.:
Judet:
Email:
Cod securitate: