Obtine o evaluare

Noi va ajutam sa vindeti proprietatea

Vom fi onorati sa va avem drept client si sa putem construi impreuna o relatie durabila, bazata pe incredere, respect si integritate.

Ne angajam intr-o relatie transparenta astfel incat veti cunoaste fiecare faza a procesului si veti fi informat constant de progresele facute. Impreuna creeam combinatia castigatoare pentru a finaliza tranzactia.

serviciile pe care le doriti

experienta

Cu peste 50 de ani de experienta combinata, si peste 10 ani de acti- vitate pe piata din Romania, echipa noastra este dedicata clientilor sai, oferind consiliere obiectiva si profesionista pentru orice tip de tranzactie imobiliara.

recomandari

Din ziua in care suntem numiti in calitate de reprezentanti, noi vom actiona in interesul dumneavoastra, si vom face recomandari construc- tive privind modul de a atinge cel mai bun pret pentru proprietatea dumneavoastra.

Marketing

Marketingul cu costuri eficiente este cheia pentru a expune proprietatea dv. cat mai multor cumparatori.

Noi recunoastem ca fiecare proprie- tate este diferita si vom dezvolta o campanie de marketing specifica pt. proprietatea dumneavoastra.

preturi

Pentru a evalua corect proprietatea dumneavoasta, noi:

  • Studiem zona
  • Revizuim ofertele comparabile de pe piata
  • Analizam proprietatile de vanzare

Negocierea

Suntem mandri de faptul ca atat de multi dintre clientii nostri din trecut au apreciat abilitatile noastre de negociere.

Cand negociem, suntem corecti fata de ambele parti, dar pregatiti sa ac- tionam in interesul dumneavoastra.

cumparatori

Noi mentinem constant o baza de date de cumparatori autentici care cauta sa cumpere o proprietate in zona dumneavoastra.

vizionari

Atunci cand stabilim vizionari, avem politici si linii directoare care sa mi- nimizeze perturbarea rutinei zilnice si sa obtina rezultate optime.

Noi garantam ca veti fi contactat in persoana sau telefonic pentru un feedback in urma fiecarei vizionari.

disponibilitate

Contactul personal este disponibil in persoana sau la telefon si este esential pentru relatia noastra de succes cu clientii nostri.

Suntem intotdeauna disponibili in cazul in care aveti nevoie sa intrati in contact cu noi, 7 zile din 7.